پنج شنبه, ۲۹ مرداد , ۱۴۰۵ | 7 ربيع أول 1448 Thursday, 20 August , 2026
پ
  • شناسه : 10762
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۲
بخشدار سوسن از رفع یک مشکل چند ساله خبر داد

لیموچی: نو و بهینه‌سازی تجهیزات مخابراتی در جهت پایداری شبکه ارتباطی بخش سوسن

لیموچی: نو و بهینه‌سازی تجهیزات مخابراتی در جهت پایداری شبکه ارتباطی بخش سوسن
لیموچی: نو و بهینه‌سازی تجهیزات مخابراتی در جهت پایداری شبکه ارتباطی بخش سوسن
بخشدار سوسن: عملیات بهینه‌سازی و نوسازی تجهیزات مخابراتی در بخش سوسن با هدف رفع اختلالات ارتباطی و افزایش پایداری شبکه در زمان قطعی برق آغاز شد.

ایوب لیموچی امشب در گفت وگو با خبرنگار آژانس خبری ایذه (ایزنا) اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، عملیات بهینه‌سازی و تعویض باتری‌های مرکز «پیان» با هدف رفع اختلالات ارتباطی در زمان قطعی برق انجام شده است.

وی افزود: با انجام این پروژه مشکل قطعی آنتن‌دهی در بخش سوسن به حداقل ممکن خواهد رسید.

بخشدار سوسن بیان کرد: فرآیند بهینه‌سازی باتری‌های مرکز «ترشک» نیز در دستور کار قرار دارد که با تکمیل آن، پایداری شبکه در این مناطق به وضعیت مطلوب‌تری بازخواهد گشت.

لیموچی در پایان از حمایت‌های فرماندار ، نماینده مردم شهرستان و همکاری و تلاش اداره مخابرات شهرستان ایذه در جهت تسریع این فرایند تقدیر و تشکر کرد.

خبر مرتبط: پیگیری جدی پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در بخش سوسن

انتهای پیام/

برچسب ها

پیگیری جدی پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در بخش سوسن ۲۶ مرداد ۱۴۰۵
بخشدار سوسن خبر داد

پیگیری جدی پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در بخش سوسن

بخشدار سوسن گفت: در بازدید گسترده مسئولان استانی و شهرستانی از بخش سوسن، روند تکمیل پروژه‌های کلیدی از جمله پل ده‌شیخ به ده‌ثریا و جاده بانا و همچنین احداث تونل سوسن مورد ارزیابی قرار گرفت.

برگزاری مراسم تودیع و معارفه بخشدار سوسن ۱۸ آذر ۱۴۰۴
باحضور اعضای شورای اداری ایذه صورت گرفت

برگزاری مراسم تودیع و معارفه بخشدار سوسن

طی مراسمی با حضور اعضای شورای اداری شهرستان ایذه، بخشدار جدید بخش سوسن رسماََ معارفه شد.

بخشدار جدید سوسن مشخص شد ۱۵ آذر ۱۴۰۴

بخشدار جدید سوسن مشخص شد

طی حکمی از سوی استاندار خوزستان، ایوب لیموچی به عنوان بخشدار جدید بخش سوسن منصوب شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

تابستان‌های سوت و کور در گنجینه ظرفیت‌های گردشگری ایذه ۲۶ تیر ۱۴۰۵

تابستان‌های سوت و کور در گنجینه ظرفیت‌های گردشگری ایذه

شهرستان ایذه به‌واسطه بارش‌های زمستانه و طبیعت بکر خود، در زمستان و اوایل بهار برای گردشگری و تفریح مقصد است و در تابستان‌های گرم، به‌دلیل عدم توسعه این حوزه، نه برای مهمانان و نه مردم خود حرف‌های زیادی برای گفتن ندارد و این نیازمند تغییر رویکرد مسئولان است.

افزایش گزارشات مردمی از گرمازدگی لک‌لک‌ها در ایذه/ در هوای گرم چگونه یاری‌گر پرندگان گرمازده باشیم؟ ۲۵ تیر ۱۴۰۵
اطلاعیه اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایذه:

افزایش گزارشات مردمی از گرمازدگی لک‌لک‌ها در ایذه/ در هوای گرم چگونه یاری‌گر پرندگان گرمازده باشیم؟

روابط عمومی اطلاعیه اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایذه طی اطلاعیه ای شهروندان خواست تا در این شرایط هوای بسیار گرم این روزها ، همیار محیط زیست و یاری گر پرندگان گرما زده باشند.

روایت تصویری از شالیزارهای سوسن؛ قلب تپنده برنج‌کاری در ایذه ۱۵ تیر ۱۴۰۵

روایت تصویری از شالیزارهای سوسن؛ قلب تپنده برنج‌کاری در ایذه

بخش سوسن در شهرستان ایذه، فراتر از یک منطقه جغرافیایی، تابلویی زنده از پیوند آب، خاک و همت مردمان سخت‌کوش بختیاری است. در این گزارش تصویری، نگاهی نزدیک داریم به مراحل کاشت برنج در شالیزارهای سرسبز سوسن؛ روستای مهرنان و جایی که برنج‌کاران با دانش بومی و خستگی‌ناپذیری، میراث کشاورزی این دیار را زنده نگاه داشته‌اند.

عکاس: وحید اورکی | گزارش تصویری برگزاری سومین جشنواره انار دزپارت ۲۶ مهر ۱۴۰۴

عکاس: وحید اورکی | گزارش تصویری برگزاری سومین جشنواره انار دزپارت

سومین جشنواره انار دزپارت با حضور برخی از باغداران و استقبال مردم در روستای گردشگری تنگ قاف برگزار شد.

کهن دیار – کولفرح | ایذه پایتخت سنگ نگاره‌ها در انتظار گردشگران نوروزی – عکاس: وحید اورکی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

کهن دیار – کولفرح | ایذه پایتخت سنگ نگاره‌ها در انتظار گردشگران نوروزی – عکاس: وحید اورکی

نخستین بخش کهن‌دیار جهت معرفی ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی شهرستان ایذه به معرفی سایت تاریخی کولفرح به عنوان بزرگتربن موزه روباز سنگی جهان پرداخته شده است.