انجام بیش از ۵۰۰ مورد بازرسی بهداشتی در طرح  کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایذه
انجام بیش از ۵۰۰ مورد بازرسی بهداشتی در طرح  کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایذه
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ایذه گفت: بالغ بر ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی ناسالم در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

داریوش شاهپری صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار آژانس خبری ایذه (ایزنا) با اشاره به اجرای ۵۰۰ بازرسی در ایام تعطیلات نوروز امسال اظهار کرد: یکی از وظایف مهم دامپزشکی نظارت بر تولید و عرضه بهداشتی فرآورده‌های خام دامی است که اداره دامپزشکی شهرستان برنامه‌های مختلفی را در طول سال در دست اجرا دارد تا اطمینان حاصل شود که فرآورده‌های خام دامی سالم و بهداشتی به‌دست مصرف کنندگان می‌رسد.

وی افزود: در تمام ایام سال تیم‌های بازرسی و نظارتی دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه این فرآورده‌ها نظارت داشته و با توجه به افزایش میزان مصرف فرآورده‌های خام دامی در ایام تعطیلات ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ به ‌منظور تامین فرآورده سالم، حلال و همچنین اهمیت ارتقای سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان این محصولات، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی از ۱۱ اسفند لفایت ۱۱ فرودین ماه در سطح شهرستان ایذه به اجرا در آمد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ایذه بیان کرد: در بازه زمانی یک‌ماه این طرح بالغ بر ۵۰۰ مورد بازدید بهداشتی توسط کارشناسان بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان از مراکز تحت نظارت به‌عمل آمد.

شاهپری گفت: طی این مدت ۳ هزار و ۱۰۰ راس گوسفند و بز، ۷۰ راس گاو و گوساله در کشتارگاه‌های دام و ۱۰۱ هزار و ۶۰۶ قطعه طیور تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی کشتار و روانه بازار مصرف گردید که در این مدت بیش از ۶۲ مورد غیربهداشتی کشف و ۳۲۷ کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی تحت نظارت دامپزشکی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

شاهپری با اشاره به ۳۷ مورد تذکر کتبی به واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی، ادامه داد: یکی از مخاطرات جدی، عرضه دام زنده و کشتار غیرمجاز دام، خارج از تحت شبکه نظارت بهداشتی و شرعی است که می‌تواند باعث بروز شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام شود.

وی در پایان از شهروندان درخواست کرد از خرید هرگونه گوشت دام و طیور که در خارج از کشتارگاه کشتار شده و در مراکز غیر مجاز عرضه می‌شود خودداری کنند.

انتهای پیام/